KONYA / SELÇUKLU - Cemil Meriç Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Selçuklu Teknoloji ve Robot Yarışmasında  "Ada" isimli robotla "Mini Sumo" dalında yarıştı.  Öğrencilerimiz, kendi tasarımları olan robotu Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen programda sergiledi.  Öğrencilerimize, yarışma  boyunca danışman öğretmen Derya KARAMAN ve Okul Müdürü Bahattin ALTINSOY' eşlik ettiler.

Nis

Genç Kızlar- Okullar Arası Satranç Turnuvasında il birincisi olan  satranç takımımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Afyon'da düzenlenen "Okullar Arası Satranç Turnuvası"nda rakipleriyle karşı karşıya geldi.   Okul müdürü Bahattin ALTINSOY 'un refakatinde ve Matematik öğretmeni Tolga YİĞİT antrenörlüğünde yarışan  öğrencilerimiz okulumuzu ve şehrimizi temsil ederek önemli ve değerli bir tecrübe edindiler.

Mrt

18 Mart  Çanakkale Kara ve Deniz Zaferlerinin 109. yıldönümü ve Şehitlerimizi Anma Günü  kapsamında  hafta boyunca  tiyatro ve müzik etkinlikleri gerçekleşti.

Şbt

İl genelinde yapılan Okul Sporları Gençler Kategorisinde kızlarımız Konya İl Birincisi olmuştur. Tolga Hocam'ı, emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi, öğrencilerimizin üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ederiz.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ DEYİMLER VE ATASÖZLERİ SERGİMİZİN AÇILIŞINI YAPTIK. EMEĞİ GEÇEN TÜM İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

MERSİN'DE DÜZENLENEN KİCK BOKS OKUL SPORLARI TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

MÜSABAKALARINDA ÖĞRENCİMİZ SEMİH ALPER GEVREZE OKULUMUZU TEMSİL EDEREK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.

ÜLKEMİZİ DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA TEMSİL EDECEK

NEÜ TANITIM GEZİSİ

MSÜ TANITIM SEMİNERİ

PANO ÇALIŞMALARI