KONYA / SELÇUKLU - Cemil Meriç Anadolu Lisesi

Cemil Meriç Anadolu Lisesi

Yazır Mahallesi, Hoşsohbet Sokak, No24
Vizyon
Bölgemizde Tercih Edilen, Veli-Öğrenci-Öğretmen işbirliğine dayanan , Çalışanı Memnun Eden, Ödülü Ön Planda Tutan, Güvenilir,Başarılı Öncü Bir Kurum Olmak.
Misyon
Bizler; Özgüven ve hedef sahibi, Bilinçli, Gelişime açık, Bilimle Donanmış, Manevi,Kültürel ve Ulusal değerlerine saygılı ve çevresine duyarlı gençler yetiştirmek için varız.
Otopark:1
Doğalgaz/Klima Sistemi
Okulumuza özel servis bulunmaktadır.
Yazır Mahallesi Hoşsohbet Sokak 24 Selçuklu /KONYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Konya Valiliği: 9.9 km Selçuklu Kaymakamlığı: 9 km Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: 9 km (Araçla 11,7 km yaklaşık 21 dk)
Sınavsız
Sportif Etkinlikler
Futsal,Voleybol,Basketbol takımlarımız kurulmuş ve bu takımlarımız ulusal faaliyetlere,yarışmalara katılmaktadır.Ayrıca bireysel olarak Kıck Boks,Judo,Tekwando ve Yüzme branşlarında yarışmalara ,müsabakalara katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Selçuklu Adil Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Resul BÜTÜNER temsilciliğinde yürütülen "Kodla-Yap-Yarış" projesi ortağıdır.2adet e-Twinnng projemiz sonuçlanmış, Ulusal ve Uluslararası Kalite etiketi Ödülleri almıştır.